Patelnie tytanowe WOLL, czyli jak zakochałam się w garnku

0 Flares 0 Flares ×

Podobno nigdy zbyt wiele zegarków i torebek… Nie sposób nie zgodzić mi się z tą prawdą w przypadku torebek, jednak wstyd przyznać, ale obecnie nie mam ani jednego zegarka. Zdecydowanie wolę gadżety kuchenne oraz dobre patelnie i garnki. Z każdym rokiem w mojej kuchni coraz więcej się gotuje – jak zawsze szybko i bez zbędnych udziwnień. Patelnie stają się więc niezbędnym narzędziem do pracy. Nie stawiam jednak na ilość, bo nie wystarczy mieć całą flotę pierwszych lepszych garów – tu liczy się jakość. Tylko produkt najwyższej jakości zapewni mi zadowalający efekt, czyli finalne danie z piękną, przyrumienioną skórką i równomierne wysmażenie. Tak, jestem wymagającym użytkownikiem naczyń kuchennych, ale Wy moi drodzy czytelnicy, lubicie przecież jak potrawa na zdjęciu wygląda apetycznie. Moja rodzina natomiast najbardziej lubi, gdy smakuje wybornie. Nie mam wyjścia.

Chociaż zaplecze moich patelni jest dość obszerne, przyszedł czas na nową bohaterkę – patelnię tytanową Woll. Spośród szerokiego asortymentu produktów wybrałam głęboką patelnię o średnicy 28cm Woll SzafirCzy jest w niej coś wyjątkowego? Czy skradła moje serce? Czy jest to najlepsza patelnia?Zapraszam dalej…

Patelnia Woll Szafir


zobacz-przepis-pod-nowym-adrsem

The following two tabs change content below.
Z powodu planowanego zamknięcia platformy blog.pl, Ósmy Kolor Tęczy - blog kulinarny został przeniesiony. Aby zobaczyć cały przepis i skomentować, przejdź pod nowy adres klikając w zamieszczone odnośniki. Dziękuję. Nowy adres - http://osmykolorteczy.pl

5 przemyśleń na temat “Patelnie tytanowe WOLL, czyli jak zakochałam się w garnku”

  1. ~Kornelka pisze:

    mam to samo !!!!


  2. Pokrywka przy takich patelniach rzeczywiście się przydaje. Moja duża patelnia jej nie ma i muszę sobie radzić z papierem do pieczeni :)


  3. Pierwszy raz spotykam się z tym, aby mycie naczyń było frajdą :P Ale widzę, że patelnia jak najbardziej na plus! Pozdrawiam!

  4. ~codojedzenia pisze:

    Mam podobny garnek, głęboki idealny na do gotowania hinduskiego curry czy mięsnego gulaszu!

  5. ~marenubium pisze:

    Do duszenia doskonała:)

Komentowanie wyłączaone