Faszerowane jajka zapiekane w sosie koperkowym

1 Flares 1 Flares ×

Faszerowane jajka to wielkanocny klasyk, gości na wielu stołach też podczas niejednej rodzinnej imprezy. Zazwyczaj kojarzy się nam z przekąską na zimno, co mnie osobiście nie do końca przekonuje, chociaż sama również czasami je robię. Tym razem jednak postanowiłam zrobić je inaczej i muszę przyznać, że ten sposób stał mi się bliski. Od teraz faszerowane jajka są daniem na ciepło i smakują naprawdę świetnie. Następnym razem, zrobię je w sosie chrzanowym, a może w buraczkach – pomysłów może być wiele, a co pomysł, to zupełnie nowe danie!

Bawcie się przepisami w tę Wielkanoc i zróbcie faszerowane jajka na ciepło!

zobacz-przepis-pod-nowym-adrsem

The following two tabs change content below.
Z powodu planowanego zamknięcia platformy blog.pl, Ósmy Kolor Tęczy - blog kulinarny został przeniesiony. Aby zobaczyć cały przepis i skomentować, przejdź pod nowy adres klikając w zamieszczone odnośniki. Dziękuję. Nowy adres - http://osmykolorteczy.pl

3 przemyślenia na temat “Faszerowane jajka zapiekane w sosie koperkowym”

  1. ~Zosia pisze:

    ojojoj ja chcę <3

  2. ~Zosia pisze:

    Przegapiłem przepis w te świeta :/ ale będzie w sam raz na kolejne. :)

    1. Małgosia pisze:

      Po świętach też dobre ;)

Komentowanie wyłączaone