Roladki rybne z kremowym serkiem na purée z groszku i rukoli

2 Flares 2 Flares ×

Zielone potrawy mają w sobie coś elektryzującego. Jesz i masz wrażenie, że z każdym kęsem pochłaniasz czystą, pozytywną energię i po takim posiłku aż chce się chcieć…

To danie chodziło za mną od jakiegoś już czasu i właściwie dopiero teraz pomysł wyklarował się na tyle, by móc go zrealizować z pełnym powodzeniem. I przyznam, że wyszło bajecznie od pierwszego razu i z pewnością danie przygotuję jeszcze nie raz, bo jeden z moich największych kulinarnych faworytów. To kolejny przepis z cyklu szybkich dań zarówno na co dzień i od święta. Wystarczy nie więcej niż 30 minut i zapewniam, że nie trzeba będzie się spieszyć, a efekt jest piorunujący!

zobacz-przepis-pod-nowym-adrsem

The following two tabs change content below.
Z powodu planowanego zamknięcia platformy blog.pl, Ósmy Kolor Tęczy - blog kulinarny został przeniesiony. Aby zobaczyć cały przepis i skomentować, przejdź pod nowy adres klikając w zamieszczone odnośniki. Dziękuję. Nowy adres - http://osmykolorteczy.pl

2 przemyślenia na temat “Roladki rybne z kremowym serkiem na purée z groszku i rukoli”

  1. ~piegusek pisze:

    wszystko co z rybą biorę w ciemno no i jak jest tak podane to już w ogóle nie ma co wybrzydzać:) piękne zdjęcia i smakowite danie :)


  2. Wyglądają przepysznie, Zastanawiam się czy zamiast serka można użyć np. sera feta :)

Komentowanie wyłączaone