Klopsiki w lekkim sosie z marchewką i groszkiem.

2 Flares Pin It Share 2 Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 Email -- LinkedIn 0 2 Flares ×

 

Danie przyjazne dzieciom i dorosłym zawierające delikatne, gotowane w bulionie mięso i solidną porcję warzyw. Może stanowić główne danie obiadowe, ale sprawdzi się też jako ciepła kolacja dla całej rodziny. Przygotowanie zajmuje zaledwie kilka chwil i nie nadwyręża portfela, a smakuje wybornie.

Przepraszam za drobne utrudnienia.

Przepraszam za drobne utrudnienia.

The following two tabs change content below.
Z powodu planowanego zamknięcia platformy blog.pl, Ósmy Kolor Tęczy - blog kulinarny został przeniesiony. Aby zobaczyć cały przepis i skomentować, przejdź pod nowy adres klikając w zamieszczone odnośniki. Dziękuję. Nowy adres - http://osmykolorteczy.pl

Ostatnie wpisy Małgosia (zobacz wszystkie)

7 przemyśleń na temat “Klopsiki w lekkim sosie z marchewką i groszkiem.”

  1. ~Majana pisze:

    Smaczne, zdrowe , lekkie klopsiki :) Pysznie na zdjęciach się prezentują. :)

  2. ~Na zdrowie pisze:

    I jak tu nie myśleć o jedzeniu.

  3. ~Natalala pisze:

    Klopsiki już gotowe:) Jak dla mnie pycha! Zobaczymy jak rodzince zasmakują:) A tak przy okazji lepienia małych klopsików. Teściowa wpadła na świetny pomysł i formuje je przy pomocy małej gałkownicy do lodów! Robią się szybko i są krąglutkie i równiutkie :)

    1. Małgosia pisze:

      Cieszę się, że klopsiki smakowały. Co do gałkownicy to rzeczywiście jest to świetny sposób na formowanie kulek. Od dawna zbieram się, żeby kupić tę małą. Polecam też do odmierzania porcji ciasta na ciasteczka lub muffinki :)


  4. Idealne nie tylko dla dzieci :)

    PS: Ale blog wypiękniał! Super!

  5. ~Najedzenie pisze:

    Coś wspaniałego, bardzo dobry przepis, to już 2 jaki stąd biorę.

    1. Małgosia pisze:

      Bardzo się cieszę, że przepisy się sprawdzają :)

Komentowanie wyłączaone