Mus czekoladowy.

108 Flares 108 Flares ×

 Puszysty i mocno czekoladowy mus z nutą likieru kawowego uświetni każdą romantyczną kolację. To idealne zwieńczenie posiłku. Jest pyszny, zmysłowy, mocno czekoladowy i niezbyt pracochłonny.

Luty tego roku obrodził pięknymi wiosennymi kwiatami. W kwiaciarniach całe witryny zastawione są barwnymi hiacyntami, prymulami w maleńkich doniczkach, pąkami żonkili, które pachną miodem i całych naręczy tęczowych tulipanów. Te ostatnie lubię najbardziej.

Przepraszam za drobne utrudnienia.

Przepraszam za drobne utrudnienia.

The following two tabs change content below.
Z powodu planowanego zamknięcia platformy blog.pl, Ósmy Kolor Tęczy - blog kulinarny został przeniesiony. Aby zobaczyć cały przepis i skomentować, przejdź pod nowy adres klikając w zamieszczone odnośniki. Dziękuję. Nowy adres - http://osmykolorteczy.pl

12 przemyśleń na temat “Mus czekoladowy.”

  1. ~Renata pisze:

    Przepiękne fotki…. wspaniała kompozycja

  2. ~Tomek pisze:

    Mus wygląda apetycznie! Smakuje zapewne jeszcze lepiej. Chętnie zjem:) Pozdrawiam

  3. ~Ada pisze:

    Zjadłabym… :)


  4. Deser idealny Małgosiu :)

  5. ~Marcin pisze:

    Wygląda przepysznie! Muszę taki zrobić :-)

  6. ~Piotr pisze:

    Ach, pyszne. Dziś zrobię

  7. ~Majana pisze:

    Oj ,ależ pyszności! Mniam,mniam :)
    Pozdrawiam


  8. Przepiekne… …i z pewnoscia smaczne!

  9. ~Halina pisze:

    Kwiaty przepiękne, a mus przepyszny – ten wieczór musiał być wyjątkowy :-)

  10. ~Kamila pisze:

    Cudowne, ja bym dodała jeszcze na sam wierzch kawałek truskawki :)

    1. Małgosia pisze:

      W sezonie, jak najbardziej!

Komentowanie wyłączaone