Chili con carne.

2 Flares 2 Flares ×

 

Sycące i fantastycznie rozgrzewające danie jednogarnkowe. Jest pełne smaku, przyjemnie pikantne, z wyczuwalnym, lekko słodkim aromatem pomidorów i papryki. Świetnie smakuje z ryżem, świeżym pieczywem lub z tortillą.

Przepraszam za drobne utrudnienia.

Przepraszam za drobne utrudnienia.

The following two tabs change content below.
Z powodu planowanego zamknięcia platformy blog.pl, Ósmy Kolor Tęczy - blog kulinarny został przeniesiony. Aby zobaczyć cały przepis i skomentować, przejdź pod nowy adres klikając w zamieszczone odnośniki. Dziękuję. Nowy adres - http://osmykolorteczy.pl

5 przemyśleń na temat “Chili con carne.”

  1. ~wedelka pisze:

    Dawno nie robiłam. Muszę to nadrobić i przypomnieć sobie ten pyszny smak :) Ja dodaję jeszcze dwie kostki gorzkiej czekolady..:)


  2. W zimę robię na okrągło :) to jedno z moich ulubionych dań :)

  3. Ruku pisze:

    Jeszcze nie jadłem. Na pewno wypróbuję
    Pozdrawiam zapraszam na http://ksiakucharska.crazylife.pl/ :P

  4. ~Agnieszka pisze:

    Ja i mój mąż jesteśmy zachwyceni. Dziękuję za tak udany przepis. Pozdrawiam serdecznie

    1. Małgosia pisze:

      A ja dziękuję za opinię :) Smacznego!

Komentowanie wyłączaone